Dieetzuigelingenvoeding | Dieetzuigelingenvoeding


Borstvoeding is de meest geschikte voeding voor zuigelingen. Enfamil AR 1 is een volledige en evenwichtige dieetvoeding voor medisch gebruik verrijkt met Lipil voor zuigelingen van 0 – 6 maanden. Let op: Enfamil AR 1 wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Enfamil AR 1 Enfamil AR 1 

Borstvoeding is de meest geschikte voeding voor zuigelingen. Enfamil AR 2 is een dieetvoeding voor medisch gebruik met de voordelen van Lipil voor zuigelingen van 6 – 12 maanden. Let op: Enfamil AR 2 wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Enfamil AR 2 Enfamil AR 2 

Borstvoeding is de meest geschikte voeding voor zuigelingen. Friso Allergy Care 1 is een volledige zuigelingenmelk voor de behandeling van ernstige koemelkallergie geschikt voor baby’s, oudere kinderen en volwassenen.

Friso Allergy Care 1 Friso Allergy Care 1 

Borstvoeding is de meest geschikte voeding voor zuigelingen. Friso Hypo-Allergeen 1 is een volledige zuigelingenvoeding voor zuigelingen van 0 – 6 maanden.

Friso Hypo-Allergeen 1 Friso Hypo-Allergeen 1 

Borstvoeding is de meest geschikte voeding voor zuigelingen. Friso Hypo-Allergeen 2 is een opvolgmelk als onderdeel van gevarieerde voeding voor zuigelingen van 6 – 12 maanden.

Friso Hypo-Allergeen 2 Friso Hypo-Allergeen 2 

Borstvoeding is de meest geschikte voeding voor zuigelingen. Friso Prematuur 1 is een dieetvoeding voor medisch gebruik voor prematuur en dysmatuur geboren baby’s.

Friso Prematuur 1 Friso Prematuur 1 

Borstvoeding is de meest geschikte voeding voor zuigelingen. FrisoPep 1 is een volledige zuigelingenmelk voor de behandeling van klachten van koemelkallergie voor zuigelingen van 0 – 6 maanden. Let op: Voorheen Friso Intensief H.A. 1

FrisoPep 1 FrisoPep 1 

Borstvoeding is de meest geschikte voeding voor zuigelingen. FrisoPep 2 is een opvolgmelk voor de behandeling van koemelkallergie voor zuigelingen van 6 – 12 maanden. Let op: Voorheen Friso Intensief H.A. 2

FrisoPep 2 FrisoPep 2 

Volledige zuigelingenvoeding met een verlaagd gehalte aan calcium en vitamine D.

Locasol Formula Locasol Formula 

Een volledige vetbeperkte dieetvoeding in poedervorm. Voor de dieetbehandeling van zuigelingen en kinderen met een lymfatische afwijking. Ook geschikt bij malabsorptie van onbekende oorzaak met staetorrhoea en bij short bowel syndroom.

Monogen Monogen 

Winkelmand

 Geen producten

Zoek product

Merken

Toon